Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Jon Fylling og Bjørn Andor Drage på Radio3

Dirigent Fylling har vært i radio 3 sammen med multikunstner Bjørn Andor Drage og snakket om årets TONER TIL JUL med kammerkoret

Bilde av Bjørn Andor Drage og Jon FyllingSøndag 10. og mandag 11. desember kl 20.00 presenterer Bodø Kammerkor, Jon Fylling, Bjørn Andor Drage, og Bodø Strykekvintett Toner Til Jul. Sistnevnte er ledet av Natalya Zolotoper.

Tradisjons tro vil Bodøværinger få servert julemusuikk med nærhet, dybde og varme. Konsertene finner sted i Bodin Kirke.

Her er det gode sjanser for en tåre i øyekroken. Det blir nære og kjære julesanger, men du vil også få høre noe nytt, men frykt ikke! Som alltid får du høre Deilig er Jorden.

Radio 3 Bodø tok en prat med Fylling og Drage.

Hør innslaget her.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå