Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Våre sponsorer

I forbindelse med Bodø Kammerkors 40-årsjubileum fremføres Handels MESSIAS i Bodø Domkirke.

Vi søker nå samarbeid med Bodøs næringsliv og kan tilby selskaper som ønsker å profilere seg gjennom lokale kulturarrangement et interessant sponsorprogram. Vi er tidlig i prosessen med 40års-jubileets hovedarrangement, Hendels MESSIAS Komplett, som fremføres i Bodø Domkirke søndag 13. mars 2022.  Her kan du lese mer om konserten og tankene bak konseptet.

Vi har foreløpig på plass en sentral sponsor, Digitalt Byrå AS, som gjennom sponsoravtalen har levert vår nye og universelt utformede nettside. En nettside som gjør hele nettsidens innhold tilgjengelig for alle. Nedenfor finner du mer informasjon om våre sponsorer.

Ønsker du å vite mer om Bodø Kammerkors sponsorpakker kan du kontakte Tore Mårli på tore@digitaltbyra.no eller på tlf. 90 155 156. Les mer om våre sponsorpakker.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå