Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Allsangen løftet taket. Det var helt utrolig! (Desember 2019)

Bodø Kammerkor leverte en strålende julekonsert i Bodin kirke i desember 2019. Etterpå var både dirigent og organist i ekstase.

Dette var veldig sterkt!

Slik oppsummerte dirigent Jon Fylling julekonserten til Bodø Kammerkor som gikk av stabelen i Bodin kirke mandag den 10. desember. Foran et stort publikum fremførte koret både kjente og mer ukjente låter på en mesterlig måte, og fikk stor applaus fra de fremmøtte etterpå.

Endelig tid for konsert

Siden pandemien rammet oss har vi alle lengtet etter å få kulturopplevelser servert, både vi som utøvere og alle som elsker korsang. Endelig kan vi gjennomføre vår tradisjonelle julekonsert "Toner til jul".

Les hele artikkelen om vår julekonsert i desember 2019! (Åpnes i nytt vindu!)


 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå