Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Konsertmester

Catherine Martin

Bilde av CathrineEngelsk barokkviolinist utdannet ved St Anne’s College, Oxford University og Guildhall med violinstudier med David Takeno.

Catherine spesialiserer seg på tidlig musikk med originalinstrumenter, og har ledet et av englands ledende barokk-ensembler, Gabrieli Consort and Players i 11 år. Hun har jobbet ved Early Opera Company, og gjeste-ledet orkestre som The English Concert og Florilegium.

Hun spiller også hardingfele og har ledet flere produksjoner med Barokkanerne. Hun har ledet Salomon String Quartet siden 2003 og underviser ved Royal College of Music i London

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå