Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Dirigent

Jon Fylling

Initiativtager, dirigent og konsept-ansvarlig for prosjektet.

Jon Fylling er en norsk kor- og orkesterdirigent, med diplomutdanning fra NMH i 1984. Han har gjestet flere internasjonale profesjonelle orkestre, som Kharkov Philharmonic, Szczecin Philharmonic, Lviv Virtuosos, og Filharmonisches Kammerorkester Berlin. Han holder masterclasses og kurs både i Norge og internasjonalt.

Han har vært fast dirigent for blant annet Norske Kammersangere, Norsk Vokalensemble, Østfold Symfoniorkester og Telemark Symfoniorkester, og har spilt inn 5 CD-plater.

Han er en meget allsidig dirigent og jobber med alle sjangre. Tidsriktige fremføringer av eldre musikk er et viktig fokus i hans oppsetninger.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå