Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Bodø Kammerkor

Koret teller idag 35 - 40 sangere

Bodø Kammerkor er tilhørende i Bodø.

Koret ble koret etablert i 1981 av sanger og dirigent Reidar Sandstrak, for å skape et utøvende amatørensemble på høyt nivå i byen.
Finn Normann Løvdahl, Elisabeth Kristensen Eide og Natallia B Hanssen har vært korets dirigenter fram til Jon Fylling overtok i 2015.

Koret har satt opp en rekke større korverk med orkester, som Requiem (Mozart), Nelson-messen (Haydn), Messe Solennelle (Rossini), Chichester Psalms (Bernstein). I tillegg står klassisk a cappellamusikk sentralt i repertoaret. Men selv om fokus er på det klassiske korrepertoaret fremfører koret også viser og lette sjangre, gjerne sammen med norske artister.

Bodø Kammerkor er en kulturell kraft, ikke bare i Bodø, men i hele regionen. Koret holder jevnlig konserter både i Nordland, Oslo, og utenlands. 40-års-jubileet feires med en rekke arrangementer, og høydepunktet i feiringen er vår oppsetning «MESSIAS Komplett».

Frem imot, og under «Bodø 2024» vil koret bidra aktivt med viktige konserter og fremføringer som beriker byens og regionens musikkliv.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå