Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Jubileumskonsert 20 november

Det er ikke ofte at Handels Messias fremføres komplett og autentisk med kor, solister og barokkorkester.

Når hørte du Handels berømte MESSIAS komplett fremført sist?

De aller fleste fremføringer av dette fantastiske oratoriet er kun utdrag, med til dels betydelige kutt, for å oppnå kortere konserter. Verkets dramaturgiske inndeling i 3 akter blir stort sett ignorert ved fremførelser. Mye av den barokke kommunikasjon og retorikk er forsvunnet i våre moderniserte tolkningstradisjoner. En fra den tiden svært rik improvisasjonskultur er stort sett helt forsvunnet i dagens fremføringer.

Komplett og autentisk fremførelse

Vi har tenkt å gjenskape dette fantastiske kunstverk tilbake til sin opprinnelige form, slik Handel genialt hadde tenkt det.
Bodø Kammerkor, med 4 toppsolister og Barokkanerne, under ledelse av dirigent Jon Fylling, feirer sitt 40 års jubileum med en absolutt komplett oppsetning av dette fantastiske verket i Bodø Domkirke 13. mars 2022.

Nå kan du kjøpe billetter her.

Les mer om Handel MESSIAS komplett her.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå