Stor tekst Medium tekst Liten tekst
AKTUELT
AKTIVITETSKALENDER
NYHETSBREV PÅMELDING
"" ""
""

Om oss

Bodø Kammerkor ble grunnlagt i 1981 av dirigent og sanger Reidar Sandstrak og består i dag av ca 30-35 sangere. Vi har alle forskjellige yrker og bakgrunn, men interessen for kormusikk og gleden over å skape musikk sammen har vi felles.


Vi har våre korøvelser hver mandag fra kl. 19.00 - 22.00 på Bodin Seremonirom


Musikalsk sett så befinner vi oss i den klassiske musikktradisjonen, men har også plass til både folketoner og litt jazz i ny og ne.

Vi har regelmessige konserter hvor koret tidvis forsterkes med  lokale og/eller nasjonalt kjente sangere og musikere. Korets konserter og turneer legges hovedsakelig til Bodø og nærliggende region. 

 

 

Koret har bak seg flere fremføringer av større verk samt to kasett og en CD-innspilling.

 

Vi er et kor som liker å jobbe variert med både større korverk og mindre stykker.  Koret har høye musikalske ambisjoner uten at vi glemmer at alle våre korister også har andre forpliktelser i hverdagen.

 

Bodø Kammerkor etterstreber et godt sosialt miljø. Vi tror bestemt på at mennesker som trives i hverandres selskap også "låter" best.

 

Kunne du tekne deg å synge sammen med oss??  Ta kontakt med vår leder Ellen-Karin Elsfjordstrand på tlf. 930 923 99 eller send oss en epost så kontakter vi deg!

 

Vi vil gjerne ha med oss flere sangere på alle stemmer.

Powered by mpDesign